DCC / LCI

Behov for å leie inn eller rekruttere en Dokumentkontroller, Senior Dokumentkontroller eller LCI-koordinator?

Hvorfor velge Evidens?

Over 25 års erfaring innen bemanning.

Registrert i Arbeidstilsynets register.

Solidaransvar fra Sola kommune.

Registrert i Achilles’ leverandørregister.

BEMANNINGSTJENESTER

Dokumentkontroll

I Evidens har vi leid ut konsulenter i mer enn 25 år. Vi har opparbeidet en solid kunnskap om behovene for Dokumentkontroll og LCI både i Norge, Storbritannia, Holland, Danmark, Singapore og Korea. Vi er en faglig sterk samarbeidspartner når du trenger hjelp med dokumentkontroll, LCI-funksjonen, eller om du ønsker å diskutere faget med oss. Vi har i mer enn 10 år vært outsourcings-partner på det norske markedet.

Våre konsulenter har spisskompetanse innen vårt fagområde. Vi har konsulenter for både store og små oppdrag, som dekker hele spekteret av dokumentbehandling; fra Dokumenledelse, LCI og Dokumentkontrollere. For oss er det viktig at du eller din bedrift får kandidater som har rett erfaring for de oppgavene du skal ha løst.

Vi har knyttet til oss partnere som støtter vår forretningsidé, noe som gjør oss konkurransedyktige og gir fleksibiliteten som trengs hos våre kunder i ulike bemanningssituasjoner.

Vi opplærer våre egne ansatte innen dokumentkontroll, og alle våre konsulenter gjennomgår Evidens’ karrierestige, og deltar på våre kurs. På den måten sikrer vi at våre kunder får kandidater med den påkrevde faglige tyngden.

Våre hovedområder er:

  • Junior dokumentkontroller
  • Dokumentkontroller
  • Senior dokumentkontroller
  • LCI konsulenter
  • Leder av DCC

Behov for å leie inn eller rekruttere DCC / LCI-kompetanse?

Fyll ut skjemaet for å høre om hvilke konsulenter eller kandidater vi har som kan passe for deg, eller be oss om å finne noen.

Takk for interessen! Vi tar snart kontakt med deg. Om det haster mye er det bare å ringe.
Oops! Something went wrong while submitting the form.