Teorikurs i dokumentkontroll

Målgruppe:
Grunnkurset er for deg som har lyst/tenkt å arbeide med dokumentkontroll, men som mangler utdannelse og/eller erfaring i faget.

Formål:
Formålet med grunnkurset er å gi deg en innføring i de grunnleggende teknikker som brukes i dokumentkontroll. Etter endt kurs skal du kunne utføre jobb som Junior dokumentkontroller.

Undervisningen består av én teoretisk, og én praktisk del. I den teoretiske delen vil du få innføring i lover, standarder og guidelines/retningslinjer, som til sammen danner rammen for ditt arbeid innen faget. Du vil bli godt kjent med faguttrykk og arbeidsmetoder, samt de grunnleggende elementene innen dokumentkontroll.

I den praktiske delen vil du jobbe med praktiske arbeidsoppgaver, både i dokumentkontrollverktøyet ProArc, og uten verktøy, slik at du etter endt kurs kan utføre grunnleggende oppgaver på en god måte. Du vil få veiledning etter behov mens du selvstendig utfører de forskjellige arbeidsoppgavene. Vi jobber i grupper ved behov, for å gi best mulig læring.

Forkunnskaper:
Som dokumentkontroller bør du være ryddig, strukturert, observant, nøyaktig og ha generell datakompetanse i Microsoft Office eller tilsvarende. Det stilles ofte også krav til gode norsk og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, og man må være serviceinnstilt og trives i et hektisk miljø.

Språk: Norsk

Verktøy: Det stilles nødvendig verktøy til rådighet på kurset.

Sted: Evidens A/S, Plattformvegen 6, 4056 Tananger

Kursbevis: Alle som har fullført kurset vil få kursbevis.

Tid: Ta kontakt

  • Kurset holdes over en periode på sammenlagt syv dager i to separate uker.
  • Det er foreløpig ikke satt opp nye datoer for grunnkurs i dokumentkontroll. Ta gjerne kontakt ved interesse.

Varighet: 42 timer

Pris pr deltaker: 17500,- ekskl. reise- og oppholdsutgifter.

Kurset holdes av: Ninna Ravn, daglig leder i Evidens A/S med over 20 års erfaring innen dokumentkontroll.

For ytterligere informasjon, ring oss gjerne på 51 67 18 88 eller send e-post til course(a)evidens.no

Påmelding