Kompetanseheving - Kurs

Evidens AS har gjennom de 20 år bedriften har eksistert opparbeidet seg bred erfaring fra energisektoren, shippingindustrien, samt olje- og gassindustrien i faget dokumentkontroll/LCI og IM. Dette gjør det mulig for oss å tilby dokumentkontrollere kurs i kompetansehevning.

Vi vet at mange har opparbeidet seg lang erfaring fra praktisk arbeid i dokumentkontroll, men mangler teoretisk opplæring, og den kjennskapen som kreves om forskjellige dokumenttyper, innhold og bruksområder. Vi tilbyr opplæring i faget i egne kurslokaler. Om ønskelig tilrettelegger vi gjerne bedriftstilpassede kurs, enten i våre eller kundens egne lokaler.

Som kursdeltaker hos oss vil du etter endt kurs får mulighet til å teste og kvalitetssikre kunnskapene dine ved å avlegge en skriftlig eksamen. Bestått eksamen gir sertifikat som verifiserer dine kvalifikasjoner i faget. Skulle du derimot ikke bestå, får du veiledning om hva du bør jobbe mer med før en eventuell ny test.

Vi tilbyr et grunnkurs i dokumentkontroll, som er for dem med en interesse for faget, men som mangler erfaring og/eller utdanning. Kurs i dokumentkontroll vil gi videre forståelse for faget og krav for dem med lang eller kort erfaring fra arbeid med administrativ og/eller teknisk dokumentasjon. For senior dokumentkontrollere eller ingeniører som ønsker å jobbe med LCI, eller for de som allerede jobber med LCI, tilbyr vi dyptgående kurs i LCI. For bedriftskunder tilbyr vi bedriftskurs i dokumentkontroll, som tilfører bedriften vektsmuligheter og essensiell kunnskap. Bedriftskursene tilrettelegges for den enkelte bedrift for maksimal uttelling.

Informasjon om priser, tidspunkt, formål og mer, finner du under hvert kurs, som du finner i hovedmenyen, og ved å klikke på linkene over. For ytterligere informasjon ring oss på 51 67 18 88 eller send e-post til course(a)evidens.no

Send E-post
Meld deg på kurs

kurssiden_1

kurssiden_2